Nieuws

  • 3 februari 2022
schaatsen

Op de schaatsbaan

Op donderdag 3/02 trokken onze vijfde en zesde klassers naar de schaatsbaan. Er werden misschien geen kandidaten gespot voor de komende Olympische winterspelen, maar er werd wel volop genoten op en naast het ijs!
Kaleidonuts
  • 5 oktober 2021

Dag van de leerkracht

Vandaag is het de internationale dag van de leeraar! Onze leerkrachten verdienen dan ook een lekkere Kaleidonut. Mmmmmm... geniet ervan, jullie hebben het verdiend!
Nieuw speelgoed
  • 21 september 2021

Nieuw speelgoed!

Na lang en ongeduldig wachten werd ons nieuw speelgoed voor op de kleine speelplaats geleverd. De kinderen van de eerste kleuterklas tot en met het eerste leerjaar kunnen zich weer uitleven tijdens de speeltijden!
  • 31 augustus 2021

Klaar voor de start!

De laatste weken heeft team Kaleido hard gewerkt om de school helemaal klaar te krijgen voor de start. Kelders werden opgeruimd, boeken werden klaargelegd, ramen werden gepoetst, klassen herschikt, veeeel afval ging in de container,... Kortom, wij zijn KLAAR VOOR DE START!
Planckendael
  • 4 oktober 2021

L6 naar Planckendael

Ons zesde leerjaar ging op 4 oktober een dagje naar Planckendael. Gelukkig was het zonnetje van de partij en konden ze een hele dag genieten van droog weer. Zo sloten zij hun thema rond dieren af met een echte kennismaking met alle dieren in Planckendael!
Strapdag
  • 17 september 2021

Strapdag 2021

Op 17 september gingen de leerlingen van de lagere school weer strappen. Zo ruimden we samen onderweg de buurt op, leerden we kaarten lezen, ontdekten we het begin van de herfst en hadden we natuurlijk veel plezier samen onderweg! 
Medaille
  • 22 september 2021

Scholenveldloop

Maar liefst 5 medailles brachten onze leerlingen op 22 september terug mee van de scholenveldloop!!! Dikke proficiat voor alle sportieve lopers!
kaleidokampioenschap trofee
  • 6 september 2021

Kaleidokampioenschap!

Deze week gaan wij traditioneel op zoek naar de strafste klas van Kaleido in ons Kaleidokampioenschap. Welke klas verovert dit jaar onze trofee?