Nieuws

  • 4 november 2019

Zesde leerjaar proeft van beroepen bij de VDAB op 24 oktober 2016

Onze juffen van het zesde leerjaar wonnen een wedstrijd van de VDAB. De prijs? Een uitstap voor de hele klas waarbij de kinderen mochten gaan proeven van allerlei beroepen.
  • 4 november 2019

Oude batterijen inzamelactie

Wij zamelen op onze school oude batterijen in. Aangezien wij hiervoor een vergoeding krijgen van Bebat, vragen wij aan iedereen om zijn oude batterijen bij ons binnen te brengen. De groene ton van Bebat vind je in onze inkomhal aan het secretariaat.
Holle wegen wandeling
  • 20 september 2019

Strapdag op 20 september 2019

Op 20 september gingen onze klassen weer strappen. Een bezoek aan de holle wegen, gaan puzzelen in het park, leren oversteken of kaartlezen,... het was een druk programma voor onze school!
  • 4 november 2019

Scholenveldloop op 16 oktober 2019

Nadat de schelenveldloop eerder dit jaar uitgesteld werd omwille van het slechte weer mochten onze leerlingen op 16 oktober toch hun beste beentje voorzetten op de atletiekpiste.
  • 19 september 2019

Kaleidokampioenschap

In het begin van het schooljaar gaan wij bij Kaleido op zoek naar de strafste klas van de school. Deze klas wint onze grote Kaleidokampioentrofee! Dit jaar ging deze eer naar het vierde leerjaar B van Meester Ben. Zij bewezen met hun proeven dat zij een top-klas zijn! Proficiat!
zesde in planckendael
  • 8 oktober 2019

Het zesde ging naar Planckendael op 6 oktober 2019

Ons zesde leerjaar bracht op werelddierendag een bezoek aan dierenpark Planckedael.